Vse pravice pridržane. Prenos podatkov in vsebin za vključitev v spletne storitve in internet ter kopiranje vsebin v tiskane medije in na nosilce podatkov, še posebej CD-ROM-ov, DVD-je, SD kartice, USB ključe itd. brez privolitve avtorja ni dovoljeno.

Pridržujemo si pravico do napak in sprememb. Prikazane slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Več o tem si preberite v aktualnih splošnih pogojih poslovanja.

IZJAVA O VAROVANJU (OSEBNIH) PODATKOV

Osebni podatki uporabnikov, ki jih Stahlgruber d.o.o. pridobi in zbere od uporabnika v okviru tega spletnega mesta, se zbirajo in obdelujejo izključno za namene obdelave uporabnikovih povpraševanj in izvršitve naročil. Osebni podatki, ki bodo zbrani na ta način, bodo obdelovani in hranjeni v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov in bodo posredovani izključno pogodbenim partnerjem izključno za potrebe izvršitve uporabnikovih naročil. Tretjim osebam podatki ne bodo posredovani, razen v primerih, ki jih določa veljavna zakonodaja.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Ta spletna stran vsebuje t.i. piškotke ('Cookies'), zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani. Ko prvič obiščete spletno mesto, se v vaš računalnik shrani piškotek (če je brskalnik nastavljen tako, da jih sprejema), če ste spletno mesto že obiskali,  spletni strežnik, prebere piškotek, shranjen v vašem računalniku. Piškotki se ne morejo uporabiti za pogon programov ali za prenos virusov na vaš računalnik. Na spletni strani se zbirajo podatki o obisku z uporabo storitve Google Analytics, spletno orodje podjetja Google Inc. ("Google"). V ta namen Google Analytics uporablja "piškotke", ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku. Podatki, ki jih piškotki vsebujejo o uporabi te spletne strani (standardni internetni dnevniški podatki (vključno z naslovom IP) in podatki o vedenju obiskovalcev v anonimni obliki) se prenesejo in shranijo pri podjetju Google, tudi na strežnikih v Združenih državah. Google bo poslane podatke pretvoril v anonimno obliko, tako da bo pred shranitvijo podatkov odstranil zadnji zlog naslova IP. V skladu s pogoji uporabe orodja Google Analytics bo podjetje Google te podatke uporabilo za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani in izdelavo poročil za podjetje o dejavnostih na spletni strani. STAHLGRUBER d.o.o. ne bo uporabil niti dovolil nobeni tretji osebi, da uporabi statistično analitično orodje za sledenje ali zbiranje podatkov o obiskovalcih te strani, ki omogočajo identifikacijo posameznika. Google lahko prenese podatke, zbrane z Google Analytics, tretjih osebam, če to zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. V skladu s pogoji uporabe Google Analytics podjetje Google vašega naslova IP ne bo povezalo z nobenimi drugimi podatki, ki jih ima Google. Z uporabo te spletne strani privolite v obdelavo vaših podatkov na način in v namene, ki so navedeni zgoraj. Uporabo piškotkov lahko zavrnete, tako da naložite in namestite orodje Google Analytics Optout Browser Add-on. 
Aktualna povezava do orodja: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH

STAHLGRUBER, REMA TIP TOP in TIP TOP ter logotipi STAHLGRUBER, REMA TIP TOP in TIP TOP so blagovne znamke, ki jih je registrirala firma STAHLGRUBER Otto Gruber AG v številnih državah. Te blagovne znamke so tržno zaščitene v korist firme STAHLGRUBER Otto Gruber AG. Drugi navedeni nazivi proizvodov in firm so blagovne znamke ustreznih firm.

Navedbe virov za uporabljene slike in grafikone: www.fotolia.de
© AllebaziB / Fotolia.com, © Yuri Arcurs / Fotolia.com, © olly / Fotolia.com, © pressmaster / Fotolia.com, © Phototom / Fotolia.com, © Paylessimages / Fotolia.com, © AllebaziB / Fotolia.com, © Sdmix / Fotolia.com, © alphaspirit / Fotolia.com, © Karin & Uwe Annas / Fotolia.com, © bloomua / Fotolia.com, © styleuneed / Fotolia.com, © Tomasz / Fotolia.com, © Olaru Radian / Fotolia.com, © Torbz / Fotolia.com, © Lucian H Milasan / Fotolia.com, © Michael Flippo / Fotolia.com, © BeTa-Artworks / Fotolia.com, © Uwe Annas / Fotolia.com, © Sergey Nivens / Fotolia.com, © typomaniac / Fotolia.com, © vege / Fotolia.com, © heike114 / Fotolia.com, © Minerva Studio / Fotolia.com, © carloscastilla / Fotolia.com

IZKLJUČITEV JAMSTVA

Podjetje STAHLGRUBER d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala s kakršnokoli uporabo podatkov o proizvodih in drugih informacij v tem spletnem računalniškem okolju, razen, če niso posledica naklepa ali grobe malomarnosti. Izključitev jamstva nadalje ne velja, če gre za povzročitev smrti, telesne poškodbe ali bolezni ali če zahtevki izhajajo iz zakona o garanciji za proizvode. Če so v tem spletnem okolju navedene spletne strani tretjih oseb,  STAHLGRUBER d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino teh spletnih strani.

Pogoji poslovanja: Google Analytics 

Kontakt

STAHLGRUBER trgovina d.o.o.
Uprava podjetja
Ob železnici 18
1000, Slovenija

info@stahlgruber.si

Klicni center
Telefon: +386 (0)1 587 31 70

Registrirano pri

okrožnem sodišču v Ljubljani
SRG 2008/22823

ID za DDV

SI 41293649

Direktor podjetja

  • Benjamin Lenart

KAKO NAS NAJDETE

KONTAKTNI OBRAZEC