PODPORA ZA informacijski sistem za kupce - stakis

Kot v mnogih drugih panogah postajata dejavnika čas in kakovost storitve za kupce vse bolj pomembna tudi v avtomehaničnih delavnicah in trgovini z nadomestnimi deli za  vozila. S STAHLGRUBERJEVIM informacijskim sistemom za kupce STAkis vam ponujamo vse potrebne programske rešitve za gospodarnost in uspeh.

Spletni program STAkis danes uspešno uporablja že večina naših kupcev. STAkis je bil razvit posebej za avtomobilsko branžo, zato s svojimi funkcijami in podatki pokriva vse običajne zahteve vsakodnevnega poslovanja mehaničnih delavnic.

Naši prodajni svetovalci in interni sodelavci vam bodo z veseljem svetovali pri vprašanjih, ki zadevajo STAkis.

STAHLGRUBER nudi osebno svetovanje na vaši lokaciji, ter po potrebi organizira delavnice o uporabi obsežnih funkcij informacijskega sistema za kupce STAkis.

Telefonska pomoč in podpora za STAkis:
Pri težavah in vprašanjih glede delovanja B2B informacijskega sistema STAkis nas lahko pokličete na telefonsko številko
01 587 31 73.

POZOR: Številka ni namenjena naročanju ali za pridobivanje informacij o izdelkih in storitvah. Za naročanje in informacije
se obrnite na telefonsko številko 01 587 31 70.

Storitve in svetovanje kar na vaši lokaciji.
Naši prodajni svetovalci vam lahko kot kupcu brezplačno svetujejo po telefonu ali vas obiščejo neposredno v vaši delavnici.
Za več informacij se obrnite na telefonsko številko 01 587 31 70.

Pomoč za STAkis preko E-maila.
Za podporo in pri vprašanjih povezanih z delovanjem STAkis ali prijavo napak na sistemu se lahko obrnete na sledeči E-mail naslov: stakis.support@stahlgruber.si

NAVODILA

Aplikacije za pametne mobilne naprave