Za najboljši marketinški nastop naših servisnih partnerjev

Avtomehanične delavnice morajo za nastop na trgu neprestano dopolnjevati svoje znanje na strokovno tehničnem področju in na področju svojega oglaševanja. Vendar pa njihova zaposlenost v večini ne dopušča časa za oglaševanje, celovit tržni nastop do kupcev in drugih marketinških aktivnosti. 

Tukaj nastopimo mi, ki našim partnerskim delavnicam pri tem pomagamo. Z našim Auto Check Center konceptom partnerskih delavnic nudimo članom mreže izdelavo celostne grafične podobe. Zanje prevzamemo izdelavo materialov od izrisa do montaže in dostave pisarniškega materiala. Serviserjem naše mreže  Auto Check Center skupaj za našimi dobavitelji nudimo možnost nadaljnjega usposabljanja in v okviru tega organiziramo tudi razne (po večini brezplačne) seminarje. Tako se lahko delavnice koncentrirajo na strokovno izvedbo mehaničnih del, mi pa poskrbimo za njihov tržni nastop in promocijo.

partnerske delavnice Auto Check Center

Koncept za delavnice, ki iščejo pomoči na področju marketinške podpore in nimajo izdelane celostne podobe in marketinškega plana.:

  • Profesionalna podoba podjetja in strokoven nastop na trgu

  • Pisarniški material od kuverte do servisnih kartončkov

  • Predloge za oglase in pomoč pri izdelavi reklam

  • Zagotavljanje mobilnosti

Obišči spletno stran