25

03.24

Title

V mesecu marcu smo imeli dan odprtih vrat. Ob veselem druženju ter dobri hrani in pijači smo predstavili tudi našo najnovejšo pridobitev- promo vozilo garažne opreme. 

Ob tovrstnih dogodkih se lahko s strankami in poslovnimi partnerji podružimo ter se skupaj poveselimo ob dobri hrani in pijači, poleg tega pa nam je tokrat služilo tudi sončno in toplo vreme.

Pomlad 2024 smo pričeli s predstavitvijo in demonstracijo garažne opreme in orodja, kjer si je bilo možno v živo ogledati dvigala, centrirne in montirne naprave ter številne druge. Tokrat smo prvič predstavili tudi naše promo vozilo garažne opreme in orodja, s katerim bomo lahko našim strankam predstavili garažno opremo po Sloveniji. 

Na dogodku si je bilo možno ogledati različne kose garažne opreme

Poleg ugodnih popustov se je bilo na dnevu odprtih vrat možno preizkusiti tudi v nagradnem tekmovanju v spretnostni vožnji na simulatorju ter vožnji avtomobilčkov na daljinsko upravljanje, vsak obiskovalec pa je lahko zavrtel tudi kolo sreče ter zadel privlačno nagrado. 

Zmagovalci rally dirke na čas so se razveselili nagrad. 

Zmagovalci rally dirke na čas so se razveselili nagrad. 

Pred kratkim smo pri podjetju Stahlgruber Slovenija lansirali tudi platformo LKQ Academy, ki združuje vsa izobraževanja za avtomehanične delavnice na enem mestu. Poleg prijav na fizična izobraževanja je na LKQ Academy platformi na voljo več kot 80 e-izobraževanj s področij, kot so klimatski sistemi, dizelski in bencinski motorji, električna vozila in druga.

Predstavitev platforme LKQ Academy. 

Predstavitev platforme LKQ Academy. 

Do platforme LKQ Academy lahko dostopate na: www.lkqacademy.si

Hvala za vaš obisk, se vidimo kmalu ponovno!