11

03.19

Koledar WERKSTATTkultur 2019 - vozila naših strank

Nov koncept STAHLGRUBER-jevega koledarja

Po več kot 13 letih uspeha je STAHLGRUBER-jev koledar WERKSTATTkultur postal že sinonim naše branže.
Koledar STAHLGRUBER pa z 2019 izdajo začnja novo
fazo svojega obstoja.

STAHLGRUBER-jeva ekipa, ki skrbi za pripravo koledarja
se je odločila za nov koncept - WERKSTATTkultur bo v prihodnosti umetniško in bogato oblikovan avtomobilski koledar. Seveda ostajamo zvesti svojim temeljnim načelom - to so naši kupci in naši dobavitelji, ki predstavljajo mesečne motive.

V prihodnje vam bomo na straneh koledarja prikazali avtomobilske zaklade, ki so v lasti kupcev STAHLGRUBER.

V tej obliki je doslej edinstven koncept. Novi koledar je tudi interaktiven, QR koda vodi gledalca do kratkega intervjuja z lastnikom vozila, v katerem govori o tehničnih in zgodovinskih podrobnostih svojega avtomobila.

"Posebej nas veseli, da smo s Sidneyjem Hoffmannom (znanim iz televizijskega dokumentarca" PS-Profis") uspeli pridobiti prominentnega mehanika za našo prvo različico novega koledarja", pravi vodja projekta Markus Kleinhans. Sidney nam je ponudil izjemen "Show car" za snemanje, natančno uglašen VW T2 - ki je bil zagotovo vrhunec našega snemanja.

koledar STAHLGRUBER-ja bo v prihodnjem letu izšel tudi v nakladi 40.000 izvodov, od katerih jih bo nekaj na voljo tudi pri nas. Je ekskluzivno božično darilo za prvovrstne stranke skupine STAHLGRUBER in ga tudi ni bo mogoče naročiti ali kupiti.