11

03.19

Koledar Werkstattkultur: Vozila naših strank

Nov koncept STAHLGRUBER koledarja

Po več kot 13 letih uspeha je STAHLGRUBER-jev koledar WERKSTATTkultur postal že sinonim naše branže.
Koledar STAHLGRUBER pa z 2019 izdajo začnja novo fazo svojega obstoja.

STAHLGRUBER-jeva ekipa, ki skrbi za pripravo koledarja se je odločila za nov koncept - WERKSTATTkultur bo v prihodnosti umetniško in bogato oblikovan avtomobilski koledar. Seveda ostajamo zvesti svojim temeljnim načelom - to so naši kupci in naši dobavitelji, ki predstavljajo mesečne motive.

V prihodnje vam bomo na straneh koledarja prikazali avtomobilske zaklade, ki so v lasti kupcev STAHLGRUBER.

V tej obliki je doslej edinstven koncept. Novi koledar je tudi interaktiven, QR koda vodi gledalca do kratkega intervjuja z lastnikom vozila, v katerem govori o tehničnih in zgodovinskih podrobnostih svojega avtomobila.

"Posebej nas veseli, da smo s Sidneyjem Hoffmannom (znanim iz televizijskega dokumentarca" PS-Profis") uspeli pridobiti prominentnega mehanika za našo prvo različico novega koledarja", pravi vodja projekta Markus Kleinhans. Sidney nam je ponudil izjemen "show car" za snemanje, natančno uglašen VW T2 - ki je bil zagotovo vrhunec našega snemanja.

koledar STAHLGRUBER-ja bo v prihodnjem letu izšel tudi v nakladi 40.000 izvodov. Je ekskluzivno božično darilo za prvovrstne stranke skupine STAHLGRUBER in ga tudi v prihodnje ne bo mogoče naročiti ali kupiti.