5

12.18

STAHLGRUBER-jevo sejemsko leto 2018

Hišni sejem Nuremberg je predstavljal uspešen zaključek STAHLGRUBER-jevega sejemskega leta 2018

Odličen začetek v Münchnu, dve izjemno uspešni postaji
v Chemnitzu in Sindelfingnu ter uspešen zaključek v Nürnbergu - STAHLGRUBERJEVI hišni sejmi so bili tudi
v 2018 množično obiskani.

STAHLGRUBER-jevi hišni sejmi nedvomno eden najpomembnejših dogodkov leta v avtomobilski branži. Skupaj z našimi 200 razstavljavci, najpomembnejšimi akterji v avtomobilski industriji, smo v letu 2018 dodatno utrdili to edinstveno vez.

"Genialno digitalno" je bil letošnji moto - zato je bil poudarek na digitalizaciji v delavnici, v vozilu in v komunikaciji s strankami. Popravila in vzdrževanje sistemov, digitalnih delavnic ali informacijskih sistemov kupcev ni več mogoče brez delavnice 4.0. Temu primerno je bil tudi interes naših obiskovalcev ustrezno visok. 

Najnovejša tehnologija dviganja in diagnostike, meritve, preizkusi zavor ali popravila in prilagoditve sodobnih sistemov žarometov so bili nadaljnji primeri popolnoma novih tem na delavnicah STAHLGRUBER.

V Nürnbergu smo bili prav tako priča obiska delegacije našega novega lastnika LKQ. Nick Zarcone, predsednik in izvršni direktor korporacije LKQ, je bil podrobno navdušen: »V čast mi je bilo, da sem se udeležil razstave STAHLGRUBER v Nürnbergu.« STAHLGRUBER je pomembna povezava med našimi dobavitelji in strankami v naši delavnici. V imenu odbora LKQ bi se rad zahvalil ekipi STAHLGRUBER za gostovanje tako uspešnega sejma, hkrati pa bi se rad zahvalil tudi našim strankam za zaupanje, ki so nam ga zaupali. se veselim, da bom v prihodnosti vaš zanesljiv partner. "

Danes bi želeli izkoristiti to priložnost in opozoriti na datume za prihajajoče sejemsko leto 2019. Na razstavi STAHLGRUBER bo potekalo pet stopenj: začeli bomo v Chemnitzu (6. in 7. aprila), nato v Münchnu (4. in 5. maja), sledili pa bodo še Frankfurt (18 in 19. maj), Sindelfingen (19. in 20. oktobra) in Nürnbergu (16. in 17. novembra).