15

11.19

ERA - Novo v ponudbi pri STAHLGRUBER-ju

Strokovnjaki za stikalno tehniko, senzorje in sonde. Strokovnjaki za elektroniko ERA odslej kot novost v STAHLGRUBER ponudbi  

Ob zaključku letošnje sezone STAHLGRUBER v svoji ponudbi izdelkov predstavlja novo blagovno znamko. To je italijanski strokovnjak za elektroniko ERA.

Perfekcionizem elektronskih komponent - podjetje ERA (Elettro Rappresentanze Autocomponenti) je že več kot 35 let sinonim za popolne povezave, krmiljenja in vezja na področju elektrike vozil. ERA že skoraj 4 desetletja deluje na trgu nadomestnih avtomobilskih delov - visokokakovostni nadomestni deli podjetja se zdaj uspešno tržijo v več kot 80 državah po vsem svetu. Portfelj ERA vključuje stikala, senzorje, sonde, temperaturne senzorje, pa tudi vžigalne tuljave, vžigalne svečke, senzorje ABS in PDC ter merilnike zračne mase.

Pri STAHLGRUBER-ju vstopa ERA tudi s široko paleto stikal in stikalne tehnike. Na voljo je že več kot 900 različnih nadzornih elementov - za vozila vse od starodobnikov do najnovejših vozil. ERA že danes dosega skoraj 90-odstotno pokritost vozil - in ponudba se nenehno širi, v kratkem pa sledijo še vžigalne tuljave in EGR ventili.

Izdelki elektronskega strokovnjaka ERA pa so seveda predmet stalnega nadzora kakovosti. Tako se izvajajo testi, kot so toplotni stres, obstojnost piktogramov ter obraba med intenzivnim obratovanjem med vožnjo.